Βιομηχανικός Εξοπλισμός Κτηρίου

Φυσούνες, ηλεκτροϋδραυλικές ράμπες, ταχυρολά.

ΕΥΡΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΒΑΣΕΙ ΑΝΑΓΚΩΝ

Ασφάλεια Διαφάνεια Αθόρυβη Λειτουργία Αισθητική
Ασφάλεια Διαφάνεια Αισθητική
Ασφάλεια Μόνωση Πυρασφάλεια

ΦΥΣΟΥΝΕΣ

Οι φυσούνες επιτρέπουν - κατά τη διαδικασία της φορτοεκφόρτωσης - την απομόνωση του εσωτερικού περιβάλλοντος του εργοστασίου από την θερμοκρασία και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο εξωτερικό περιβάλλον.

Η μπροστινή όψη τους αποτελείται από ειδικό ύφασμα καουτσούκ ενισχυμένου με μεταλλικές ίνες και παρουσιάζουν εξαιρετική αντίσταση στο τράβηγμα και το σκίσιμο.

Η φέρουσα κατασκευή/σκελετός αποτελείται από προφίλ αλουμινίου και οι σύνδεσμοι από γαλβανισμένο ατσάλι.

Η στέρεα κατασκευή της, επιτρέπει να ανθίσταται σας μανούβρες των φορτηγών.

ΡΑΜΠΕΣ

Οι ηλεκτροϋδραυλικές ράμπες φορτοεκφόρτωσης πιστοποιημένες κατά ISO 9001/2000 και κατασκευασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφαλείας UNI ΕΝ 1389 και τις οδηγίες DM 89/392, προσφέρουν μία σειρά από πλεονεκτήματα:

  • Υψηλές δυνατότητες φόρτωσης (6 τόνους συγκεντρωμένου φορτίου ή 9 τόνους ομαλά κατανεμημένου φορτίου).
  • Πολλαπλές δυνατότητες χρήσης (με φλάπς που μειώνουν το πλάτος της πλατφόρμας, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται και από μικρότερα φορτηγά.
  • Με ελαιοδυναμικό σύστημα, που επιτρέπει τη ρύθμιση της ταχύτητας και το χειροκίνητο κλείσιμο της πλατφόρμας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
  • Πλήρης στεγανότητα με λάστιχα στεγανοποίησης.
  • Ηλεκτροστατική βαφή με αντιολισθητική επίστρωση.

ΤΑΧΥΡΟΛΑ

Για υψηλές ταχύτητες και εξοικονόμηση ενέργειας.

Απρόσκοπτη λειτουργία

Τα ταχυρολά προορίζονται για συνεχή λειτουργία σε αποθηκευτικούς ή βιομηχανικούς χώρους όπου απαιτούνται υψηλές ταχύτητες λειτουργίας λόγω αυξημένης κυκλοφοριακής ροής.

Χάρη στην υψηλή ταχύτητα ανοίγματος και κλεισίματος, καθώς και στα μονωμένα τμήματα από προφίλ, μειώνεται η απώλεια θερμότητας ή ψύξης σε χώρους διακίνησης με διαφορετική θερμοκρασία, και εξασφαλίζεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Ισχυρό σύστημα

Το σύστημα ταχυρολών αποτελείται από ισχυρούς κινητήρες για συνεχή χρήση, εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και μικρό κόστος συντήρησης.

  • Μέγιστη ταχύτητα ανοίγματος έως 550mm/sec.
  • Μέγιστες διαστάσεις έως 6000 x 8000 mm.

Ασφάλεια

Χάρη στα standard ενσωματωμένα φωτοκύτταρα και τον αισθητήρα ασφαλείας στο τελευταίο προφίλ (ποδιά), επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη προστασία για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές.

ESPA